Fritid · Hockey

Ishockey-VM Sverige – Tyskland

Ikväll är det Tyskland som ska bekämpas…. Efter 27 sekunder sitter första baljan i nätet bakom den tyska målvakten. Skön starta kan man säga men tyvärr kommer bara nån minut senare en kvittering till 1-1. Perioden slutar 2-1 till Sverige efter en snyggt uppspel av självaste målvakten Viktor Fasth.

Efter andra perioden som inleds bra med 3-1 och 4-1 kommer tyskarna igen stenhårt och lyckas reducera till 4-2 och det är helt klart match igen på allvar. Sista minuterna dominerar tyskarna helt och det är ett under att det bara slutar med 4-2.

Tredje perioden inleds med något bättre Svenskt spel men det är ett massivt tungt tyskt tryck som känns oroande. Tyvärr så får Sverige till femte mål underkänt och det ger ännu mera energi till tyska laget. Med 11 minter kvar av matchen lyckas kronorna ändå få in 5-2 målet och det känns som att luften går ut tyskarna lite som frustrerade drar på sig en massa onödiga utvisningar. Matchen slutar 5-2 och nu väntar semifinal mot checkoslovakien. Bra jobbat!

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s