Fritid

Sista dagarna i November

IMG_0405Hej!
Nu var det ett tag sedan jag skrev igen och jag vet inte varför det ska vara så svårt att komma ihåg.

På Levar har vi smygstartat julpyntandet och det är riktigt mysigt nu när mörket sänkt sig. Planeringen är i full gång då vi ska vara hemma på julafton och väntar besök av både mina och Heléns föräldrar samt förhoppningsvis några till. En riktig familjejul med andra ord. Idag har vi städat lite och passat på att kika på längdskidor, efter en blöt sväng på affären och en tur till returgården sitter vi nu och smuttar på varsin kopp het glögg och spelar jul i folkton. Hittade en bit älgfilé i frysen som nu ligger i en ny spännande marinad inför middagen lite senare.

På jobbet är det full fart och stora saker på gång redan nästa vecka, får återkomma med det då det är officiellt…

Trevlig helg!

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s