Fritid

Uppdatering April 2017

Va svårt det kan vara att uppdatera bloggen men trots det långa uppehållet händer det en hel del och jag ber att få återkomma vidare under våren.

På jobbet har vi byggt om och ett nytt företagscenter har tagit form och alla tekniker har nu fått gemensamma utrymmen och eget gemensamt kontor vilket är ett stort lyft. Nu kan jag förutom alla IT tjänster alltså kalibrera alkolås och programmera kommradio i samma rum… Bäst av allt är att vi fått egen klimatanläggning så det kvittar hur mycket utrustning jag har igång så orkar systemet hålla temperaturen korrekt.

Hemma så planerar vi för en light-renovering av tvättstugan som är sista rummet som återstår i huset sedan vi flyttade hit och det blir en uppgradering av väggar och inredning mm.. Blir semester under andra perioden detta året!

Återkommer!

 

 

 

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s