Fritid

Kort uppdatering 150926

Sommaren kom, eller gjorde den det egentligen? Nåväl efter en trevlig semester så är det höst igen. Har hunnit med att jaga en vecka uppe på Akkaliden så lite gott älgkött finns i tryggt förvar i frysboxen. På jobbet är det rörigt just nu men det kommer förhoppningsvis att lösa sig inom kort så att man kan fokusera på det man ska göra. Har en del spännande uppdrag inbokade under hösten som jag ser fram emot!

I helgen är vi i bästa byn Hörnsjö hos svärföräldrarna och hjälper till att göra höst. Jag och svärfar har städat i hissladan och garagerat in husvagnen och annat inför kommande vinter. Helén och svärmor har jobbat på med diverse målning och annat efter fönsterbyten. 

Nu är det snart dags för middag och sen en lugn kväll i TV soffan!

Trevlig helg!

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s