Fritid

Sonos – Fortsättningen del 1

Efter mitt inledande strul med att Sonos inte riktigt fixar nätverk med mer än en accesspunkt och inköpet av en Boost har det fungera riktigt bra. Jag kompletterade köket med ytterligare en Play:1 och kopplade samma dem som ett stereopar och njuter varje dag av bra ljud i köket.

En annan sak som Sonos lyckats bra med är att intrigera många olika musiktjänster i sitt system, det finns nått för alla att lyssna på både då det gäller streaming- och musiktjänster. Jag använder både Apple Music och Spotify och en mängd livestationer genom Tuneln och saknar egentligen inte nått. Kvalitén kan såklart skilja och förutsätter att man har en stabil förbindelse till internet.

Nästa kompis som fick flytta in i huset blev en sån här:sonplay5g2wh_2

Sonos Play:5 som är en stor högtalare med bra ljud även på de lite lägre frekvenserna. Jag använder den lite här och där i huset och även utomhus då den är fukttålig.  Mycket nöjd med ljudet i den och man kan spela förvånansvärt högt med den utan missljud. Den har även in ljudingång så att man kan ansluta den även om man inte är i närheten av sitt nätverk.

Nu drömmer jag bara om Sonos SUB, vi får se vad tomten kommer med…

 

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s