Fritid · Hockey

Skellefteå förlorar finalmatch 3

Finalmatch nummer tre nere i Karlstad börjar med två blytunga bakåtmål redan i första perioden. Färjestad styr det mesta och Skellefteå slår bara ifrån sig. Under andra perioden ökade Färjestad på till 4-0 innan Skellefteå lyckades reducera i PP  till 4-1. Direkt i början på tredje perioden, närmare bestämt 24 sekunder in i perioden, reducerade man till 4-3 och det blir match igen. Färjestad utökar till 5-3 efter drygt halva perioden och då känns det tyvärr avgjort. Trots att Skellefteå har många fina chanser slutar matchen med en tung förlust för våra Västerbottniska hjältar men det är bara att ladda om för nästa match…

Kom igen nu Skellefteå!!!

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s