Politik

Kommunfullmäktige i Nordmaling

Fick tips av en vän att kolla på webbsändningen från Oasen där högsta beslutande sammanträdde i eftermiddag. Jag hittade snabbt sändningen via kommunens hemsida och lät filmen stå igång medan jag dokumenterade dagens arbete. Efter ett tag var jag tvungen att ta fram sändningen och titta om det var rätt sändning… Tänkte att det jag fick höra hörde hemma nån annanstans och inte bland de som har blivit satta att vara kloka och styra kommunen rätt.

Tycker verkligen att ni alla bör ta en titt på reprisen som kommer på: http://www.nordmaling.se/default.aspx?di=5640&ptid=0 och bilda er en egen uppfattning.

Jag blir bekymrad…

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s