Fritid

Sköna söndag

Var ett tag sedan nu, dags för en liten uppdatering!

Har stökat fram utemöblerna nu och sitter ute på altanen och njuter av vårsolen med ett glas trocadera. Har även rengjort grillen idag och har kött i marinad i väntan på middagen. H har varit på tjejmiddag i Umeå och sitter snart på tåget hem. När jag hämtat henne på resecentrum blir det att varmköra grillen och jag tror bannemig jag tar en kall till grillningen… Än fast det är söndag!

I övrigt händer det inte så mycket, vi håller på med renoveringen av kontoret uppe. H har laserat taket och vi håller på med diverse spackling och listmålning. Tapeterna är beställda och kommer nog redan under veckan så då kanske det blir nästa helgs arbete.

På jobbet är det full fart som vanligt. Förutom det vanliga jobbet ute hos kunder så planerar vi för fullt för flytten till våra nya lokaler ute vid flyget. Har varit där flera gånger och jag tror att det kommer att bli grymt bra!

Nu ska jag åka och hämta upp H. Ha en trevlig söndag och en bra arbetsvecka!

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s