Politik

Vårt kommunalråd bloggar….

Jag brukar hänga med i det som händer och följer särskilt det som händer på hemmaplan efter allt skit som varit här i Nordmaling med start förra våren då vårt kommunalråd återigen (jag vet inte för vilken gång i ordningen) skämt ut oss och kommunen men allt om detta finns att läsa i tidigare inlägg….

Eftersom vk.se är en av de kanaler som jag bevakar så stöter jag gång på gång på kommunalrådets förbannade blogg som bara retar upp mig mer och mer. I veckan fick vi på vk läsa om det grymt stora underskott som sociala kommer att få under kommande år vilket verkligen är ett stort problem som borde engagera fru kommunalrådet. Men inte en rad om detta kommer fram på hennes blogg. Istället åker hon runt och gör ”studiebesök” som en 5:e klassare förmodligen på betald arbetstid och säkert med en utkvitterad kommunbil också och sen bloggar hon om detta…

Är det såhär det ska vara?

Läs hennes förbannade blogg via vk.se och blogg, jag orkar inte ens länka till den…

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s