Fritid

Onsdag 5/9 jaktdag (3)

Jaktdag tre inom parentes. Idag har vi haft en vilodag då SMHI varnade för storm inom vårt område. Det visade sig dock att vi gott hade kunnat jaga förmiddagen innan det började blåsa upp ordentligt men vi hade ju redan bestämt så…. Sedan var det nog bra för våra hundar att få en dag ledigt!

Idag hade vi sovmorgon i stugan och jag vaknade redan 06:30 men valde att vända på mig och somna om igen. Vaknade igen vid 08:30 och hade sjukt ont i kroppen, inte van att sova så länge samt ovan med sängen…

Det blev en shoppingtur till Sorsele för att komplettera upp mat och dryck och annat som behövs här i stugan. Ett obligatoriskt besök på Lidens järnhandel hann vi också med. Det är en butik som jag verkligen rekommenderar alla att besöka om ni passerar Sorsele. Mera välsorterade än dom kan bara inte finnas. Det blev inga stora inköp idag än fast dom hade bra pris på mycket. Jag hittade dock en ”Barrelsnake” för att rengöra pipan på bössan så jag är nöjd. Nu blänker det fint!

Eftermiddagen blev lugn och skön, en bastu och därefter middag och nu laddar vi upp för en ny dag i skogen imorgon. Nedan några bilder från bastun ikväll!

20120905-220522.jpg

20120905-220458.jpg

20120905-220432.jpg

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s