Fritid

Kall Söndag och 20:e dag Knut

-22 imorse och som bäst -19 mitt på dagen, så kan man sammanfatta denna söndag! Det har varit en innedag och jag har passat på att packa undan julen samt städat bokhyllan i vardagsrummet emellan aktiviteterna i skidspåret och backen.

Helén har varit med svärmor på tallbacken och hjälp K-E med nya gardiner och sånt. Vi lyckades övertala svärmor att stanna på middag här så bi har hackat ihop en rotsakslåda som står i ugnen och gonar till sig nu och Helén förbereder en fläskfilé. Blir säkert gott!

Nu ska jag röra om godsakerna i ugnen!

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s