Jobb

Hemmaplan idag

Det blev en dag på hemmaplan idag. Har besökt kunder runt Nordmaling och fixat med lite blandade uppdrag. På vissa ställen krävs det både varselväst och skyddsglasögon för att få gå in i anläggningen. Jag gillar verkligen att jobba som jag gör, det finns inte någon dag som är den andra lik och det passar mig mycket bra.

Idag har jag felsökt tidterminaler, fixat inloggningsproblem, jobbat med ett administrationsystem, programmerat om en växel, lagt upp nya användare, justerat behörigheter, beställt lite datorer och såklart druckit kaffe. Och på tal om kaffe så tror jag att det blir en kopp på maten med, sen hägrar soffan ikväll.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s