Fritid

Mot stugan i Gardsjönäs

IMG_3249

Både jag och Helén hade lyckats ta ledigt skärtorsdagen så vi kom iväg tidigt igår mot stugan i Gardsjönäs. Min brors sambo Jenny ville att vi skulle samåka upp och hon ansåg att det var hennes tur att köra så det blev baksätet för mig nästan hela vägen och det gjorde verkligen inget!

Jag testade att köra uppkoppling med Net1 efter vägen men insåg snabbt att det modemet jag har inte är byggt för att användas under färd så jag fick lägga ner det projektet… Det finns riktigt fina modem (MIPS) som bland annat sitter i vissa företagsbilar samt andra fordon där det behövs internetuppkoppling under färd. Jag ska kolla med kollegorna om jag kan få låna och testa ett sånt nästa gång jag åker uppåt!

Under vägen upp stannade vi och fick se lillebror Dans arbetsplats och vad han ställt till med där. Se kommande inlägg!

 

Annons

En reaktion till “Mot stugan i Gardsjönäs

  1. Ett tips är att använda magnetfotsantenn för bäst uppkoppling under färd med Net1. 395 kr kostar den och beställs genom kundservice.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s