Fritid

Påskafton och pimpeltävling

Som traditionen bjuder i släkten så är påskafton lika med pimpeltävling och självklart även i år. När startskottet gick kl 12:00 så var vi ca 35 personer som mer eller mindre tävlade. Det blev en härlig dag nere på isen!

Och resultatet?
Ingen vann… Det har hänt nån gång före men den här gången var det inte ens ett napp…

På kvällen var det dags för Dan och Jennys middag och dom bjöd på underbar skav på älgkött och kyckling i pitabröd tillagat ute över elden. En mycket trevlig kväll som avslutades ganska tidigt, det tar på att vara ute och dra i sig överdoser av frisk luft.

Annons

En reaktion till “Påskafton och pimpeltävling

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s