Jobb

Fyra veckor efter semestern

Nu har jag jobbar hela fyra veckor efter semestern. Känns en aning surt att ha jobbat under värsta värmeböljan på länge men det är som det är. Nästa år kanske jag får den bästa semesterperioden…

På jobbet har det varit lugnt ända till senaste veckan då åskan i vanlig ordning ställer till det för våra kunder och det är verkligen inte lätt att skydda sig heller. Vissa system måste bara vara i drift oavsett och då finns alltid risken att blixten slår ner lite för nära med skador som följd.

Direkt efter semestern åkte jag ner till Malmö och driftsatte kommunikation och datorer hos Rapunzel of Sweden som i och med denna har fyra salonger i Sverige. Jag har själv varit inblandad i alla fyra och driftat Umeå, Stockholm och nu Malmö. Göteborg sköttes via våra kollegor på Dialect i Göteborg. Det är verkligen en framgångssaga som Ida Backlund med personal har skapat och det är roligt att få vara med och följa det hela och känna sig lite delaktig då vi sköter om deras miljöer för IT och telecom.

IMG_5386Rapunzel of Sweden på bästa affärsläge bredvid Filmstaden i hjärtat av Göteborg

Rapunzel_MalmöLongeavdelningen i nya salongen i bästa Rapunzel-anda

 

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s