Fritid

Fredagsmys med den bästa!

Revisionen gick bra och inga anmärkningar alls, det känns mycket skönt att man har någon som kollar igenom allt så det blir rätt och så. Inte för att jag trodde att det skulle vara några problem men det känns ändå skönt att få det bekräftat! Så nu återstår bara att få klart deklarationerna och skicka in allt. Jag har tur som har Anita som hjälper mig med allt detta. Men… det tar vi till veckan för nu är det helg!

Kom hem och hittade min bättre hälft i köket lagandes mat.

Helén i köket

Idag blir det Dans köttfärssås och spaghetti vilket är en favorit i det här hushållet. Älgköttfärs med bacon, färska tomater och Crème Fraiche  med smak av fetaost och soltorkade tomater. Blir väldigt matigt och väldigt gott!

Sen ikväll blir det bara fredagsmys i soffan med ett glas rött och ”Så ska det låta” och förmodligen en tidig kväll som alltid på fredagar. Det brukar sluta med att man somnar i soffan men det är ju inte fel det heller.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s