Musik

Linda Pritchard

Jag älskar verkligen musik och lyssnar på allt mellan himmel och jord men är otroligt svag för allt som görs live och som inte är modifierat i en studio. Missförstå mig inte, det är underbart med väl producerad musik men med dagens teknik kan man ”åtgärda” en hel del i efterhand. Live har man inte den möjligheten utan då måste allt bara sitta…

Med anledning av det som jag just sagt vill jag att ni lyssnar på ett klipp på Youtube. Efter kvällen framträdande i Så ska det låta måste jag bara få tipsa om ett klipp med denna underbara sångerska. Lyssna och njut!

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s