Fritid · Hockey

Seger i Skellefteå!!!

Rejält spännande och/men lååång match ikväll mellan Skellefteå och Färjestad i finalmatch 2. Jag tycker spontant att första tre perioderna var riktigt usla av Skellefteå men som till sist kom tillbaka och fixade en fjärde och en femte period. Det är en otrolig tur att Hadelöv visar form ikväll och visar upp en hel del kvalificerade räddningar.

Men va less jag blir på Leif Boork, såg en kompis som undrade hur mycket silvertejp det skulle gå åt för att få tyst på honom… Sen är jag less på TV4 och på dessa powerbreak som alltid är en aning för långa så man missar tekningen.

Men nu ska jag sluta gnälla och gå och lägga mig istället! Det blev ju seger i allafall efter 17.55 in i femte perioden!

1 – 1 i matcher nu!

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s