Fritid

Årets första mjukglass

Nu var årets första mjukglass avnjuten nere i parken i Nordmaling. Mycket gott men var lite kyligt.
Jag och Helén tog en cykeltur ner på samhället och passade på att shoppa lite då handlarna har Våryra vilket innebär att man får en lott med chans att vinna fina priser för varje hundralapp man handlar för! Så det blev löparskor till Helén på Nordmalings skor och lite annat smått och gott på Blomboden. Sedan cyklade vi ut till Sandströms sport för att köpa ny cykelpump och där slutade det med en ny gräsklippare. En bra dag och många lotter blev det! Nu tillbaka till krattningen och andra utomhussysslor i det vackra vädret! Trevlig helg!

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s