Politik

Misstroende mot Socialdemokraterna i Nordmaling

Efter mitt blogginlägg igår kom kommentarerna på facebook ca 01.30 inatt. Läs och reflektera!

Någon har försvarat Socialdemokraterna med att skriva

Tja det är bra mycket bättre än att ha ett kommunalråd som finns i inte gör rätt för sig!” och ”Det är lätt att vara kritisk när man inte får som man vill” samt ”Vissa av oss har längtat efter att (S) ska ta över så att vi får ordning i kommunen!!!!

Dessa tre inlägg kom från Ulla-Maj Anderssons son Patrik Andersson och jag tycker att det är bra att Patrik väljer att blanda sig i det här då han troligen har lysande två år framför sig medans mammsen sitter kvar som kommunalråd. Patrik, du kan säkert ta över som kommunchef nu när Magnus Haglund ska sparkas för att han vågat sätta emot din mamma. Om inte det känns som en passande tjänst så verkar det som posten som ekonomi chef också kommer att bli ledig.

Sammantaget så kan jag bara säga att mitt förtroende för Socialdemokraterna i Nordmaling nu är kört i botten!

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s