Politik

Demokrati missbrukas grovt

Jag upplever att politiken och det demokratiska klimatet i Nordmaling är gravt skändad och pulveriserat efter allt som hänt på sista tiden. Om sittande majoritet har något som helst ansvar för kommunen och demokratin kräver jag att några frågor måste få ett svar!

 1. Alla kort på bordet angående misstroendet mot kommunchefen Magnus Haglund. Detta måste ske nu direkt och om man avser att ta tillbaka måste även det ske direkt. Att behandla kommunchefen som man gör nu är ett stort felsteg från er i majoriteten. Stöttar verkligen partiet detta eller är ni bara rädda för en kvinna?
 2. Ta tag i den oberoende utredningen som Previa gjort. Boka tid för fortsatt arbete för att lösa de problem som finns på kommunkontoret. Ni politiker måste ta ert ansvar, den sandlåda som ni håller på med är faktiskt en riktig arbetsplats där riktiga människor arbetar. Det här kära fritidspolitiker är inget dockhus utan på riktigt en arbetsplats. Om Previas utredning hade hamnat på bordet hos vilken VD som helst på vilket företag som helst så skulle det blir PRIO1 att lösa de oegentligheter som förekommer. Jag undrar hur många sekunder Ulla-Maj Andersson hade fått på sig att städa ur sitt arbetsrum?
 3. Lämnar man sitt parti och till media uttalar detta och avser att bli en sk. politiskt vilde. Kan man då ända skriva under för det parti man nyss lämnat? Här tycker jag att de två personer från vänsterpartiet tar sig samman och lämnar politiken! Ni är en skam för demokratin då ni tydligen inte accepterar de beslut som ert parti fattat. Skäms båda två! Det är er vi borde misstroenderösta om!
 4. Kommentarer på lokalmedias hemsidor skäms jag för. Ulla-Maj Andersson med flera, när man lärt sig hur ni skriver är det väldigt lätt att se vilka inlägg som kommer från just er. Det är en demokratisk rättighet att får uttrycka sig men ni som är folkvalda behöver väl inte gömma er eller? Sluta upp med era dumheter med töntiga och barnsliga alias. Skriv era egna namn eller står ni inte för den skit ni häver ur er?
 5. Ulla-Maj Andersson har gjort sitt nu och det är dags att lämna över. Att hon inte själv kan se det kan man förstå efter att ha läst hennes förhandlingsunderlag/arbetsmaterial. Först tanken när man läst det att det är skrivet av en människa som inte mår bra, inte alls bra. Ser inte ni andra sossar att det här har gått överstyr nu? Vad sitter det i? Vågar inte nån av er?
  Ett rykte som går är att allt handlar om girighet från fru Andersson gällande hennes pension. Kan det vara så att pensionen faller ut för henne om hon suttit som kommunalråd ett visst antal år? Nån som vet?
 6. Att ljuga är fult. Det fick i alla fall jag lära mig hemma redan som barn. Jag är uppväxt i ett socialdemokratiskt hem där ärlighet och sanning var viktigt. Om det hade varit olagligt att ljuga så hade många av er i partigruppen hos sossarna fått långa straff. Nu är det ju inte olagligt, bara förbannat omoraliskt vilket säger en hel del om er som människor, sover ni bra på kvällarna eller har ni svårt att komma till ro? I era kläder hade jag nog haft svårt att komma till ro men det är klart, jag vet ju om att det är fult att ljuga…
  Ärligt talat, det finns massor av exempel på rena lögner! Rannsaka er själva!
Jag vet att det är massor av sossar som läser det här och jag hoppas att någon av er vågar kommentera och besvara mina frågor.
Vågar ni inte bemöta en medborgare?
Annons

3 reaktioner till “Demokrati missbrukas grovt

 1. Jag har nu ingen aning om vad som ligger bakom det här fallet, men utsagor som ”Stöttar verkligen partiet detta eller är ni bara rädda för en kvinna?” har i den överväldigande majoriteten av alla fall där de används inget berättigande. Att män vore rädda för framgångsrika kvinnor är en myt ur den feministiska propagandan.

 2. Du har nog missförstått en del här, det handlar inte om rädsla för en framgångsrik kvinna, det handlar om rädsla för en person som spottar. skriker och svär när någon går henne emot. Det finns till och med trovärdiga uppgifter om direkta handgripligheter, så det finns ett visst fog för rädsla.

  1. Aha, det förklarar även en del (som jag först upplevde det) konstiga formuleringar. Tyvärr är just klagomålet om rädsla för framgångsrika kvinnor så vanligt att jag tolkade det hela fel.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s