Fritid

Helgen som kom och gick

Helgen har varit riktigt trevlig med både fest och skönt soffhäng. Lördagen inleddes med sovmorgon och lite TV mys innan cykeln fick känna på en runda. Cyklade Puttes väg ner till Norrskenshallen och tillbaka och jag lovar att cykeln var helt slut när vi väl var hemma. Den rundan blir strax under en mil faktiskt. Jag installerade en app till iPhonen som via GPS håller reda på vart man är och hur lång man kört och så vidare. Bästa Lisa och hunden Larry kom förbi och hälsade på en sväng mitt på dagen så det blev lite lunch och fika. På eftermiddagen åkte vi till Umeå för att fira svägerskan Florencia som fyllde år tidigare i veckan. Det blev massa god middag och fest med massa musik och vi var inte hemma förrens efter midnatt….

Idag har vi beskurit vår häck som planterades förra sommaren och mest bara laddat för kommande vecka. Cykelrunda kring ängarna på ranningen och nu uppladdning för VM finalen. Kom igen nu Sverige!

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s