Politik

Kommunalråd som ljuger

Säg den lycka som varar länge….

Jag är på plats för lite jobb i sommarstugan i Gardsjönäs och har inte mer än att hunnit in i stugan och gjort upp en rejäl brasa så får jag ett SMS om kommunalrådets nya fadäser hemmavid.
Ta er tid och lyssna igenom detta inslag från Sveriges radios studio 1.

http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=1637&artikel=4532562&play=3135095&playtype=Ljudklipp&t=600

Lyssna igenom hela programmet, det är bara 10 minuter långt och säger väldigt mycket om de problem som vi har idag i Nordmaling.

Kommunalrådet Ulla-Maj Andersson ljuger, som så många gånger tidigare, när hon påstår att hon inte visste namnet på Stina Lindholm. Det finns massor med protokoll som Ulla-Maj har full koll på där det tydligt framkommer vad kommunens utvecklingschef heter. Läs Stinas hela anmälan här och bilda dig en egen uppfattning. http://svt.se/content/1/c8/02/31/30/42/Anm%E4lan-kr%E4nkning.pdf

Jag blir rent ut skitförbannad när jag då hör hur Ulla-Maj ljuger i radion. Ska hon vara en företrädare för kommunen?

I samtalet säger hon senare att hon är förvånad över hur personer hon känt sedan länge har reagerat… Men det kanske inte är så konstigt då vi andra är kvar i verkligheten om hon är inne i sin maktfullkomlighet.

Jag tar själv åt mig och vet att Ulla-Maj kan referera till mig i detta. Jag har själv fått känna på hur denna lynniga kvinna kan uppföra sig och låta om sig på möten som vi har varit på tillsammans och hennes härskarteknik är magnifik. Hon drar sig inte för att offentligt såga och skälla ut folk som inte är på hennes sida samtidigt som hon enligt hemsidan vill ha en politik från kränkningar och mobbing. Ni som är sossar och säkert tycker att Ulla-Maj har rätt i det mesta. Ta er tid att fråga nån som suttit i ett möte med henne. Hon är allt annat än fri från mobbing och kränkningar, det är nämligen hennes starkaste vapen. Hon har satt det i system att hota och kränka andra vilket till sist ledde till alla förvaltningschefers skrivelse som du kan läsa här. http://svt.se/content/1/c8/02/31/30/42/Arbetsmilj%F6.pdf

Varför skulle alla dessa chefer skriva under på detta om det inte vore sant. Ni är förda bakom ljuset om ni verkligen tror att det här är nått annat än en personals skrik på hjälp!
Avgå Ulla-Maj! (Eller berätta i allafall hur mycket det kostar så kanske jag med hjälp av alla andra företag i kommunen kan skramla ihop för att lösa ut dig….. Du har min mailadress men skicka inte fel……..)

Hur mycket kostar det att lösa ut en kommunchef?
Hur mycket kostar det att lösa ut ett kommunalråd?

Sossarna i Nordmaling, det är ni som sitter inne med svaren….
Endast en enda har vågat besvara mina frågor och det är en stackars sambo till en av er…. Starkt! NOT!

Citat från min facebook:

  • SAMBO TILL SOSSE: Nu låter det som om alla har slutat under socialdemokraternas styre men som upplysning så har de festa slutat under det borgerliga styret, Glöm inte att borgarna har styrt denna kommun tidigare mandatperionder också. LÄS PÅ LÄXAN
  • Ulf Johansson Du börjar låta som Ulla-Maj nu XXXX. Bra jobbat!
  • SAMBO TILL SOSSE: Visst är det. Men det är ju bara sanningen och det är du den ni efterlyser eller hur.
  • Ulf Johansson Bra att det är dax för sanning. Då kan du ju berätta sanningen om misstroendet mot Magnus. Vad låg bakom det? Sanningen Please!
  • SAMBO TILL SOSSE: Jag tänekr inte riskera att tredje person blir lidande. För i den här kommunen kan tydligen allt hända.
  • SAMBO TILL SOSSE: Både av cheferna och borgarna men även av medborgarna.
  • Ulf Johansson Vad menar du med det? Skitsnack! Sanningen svider tydligen….
  • SAMBO TILL SOSSE: Nej den svider inte för mig men för de som har anförtrott vissa händelser till mig kan det svida rejäl och det ställer jag INTE upp på.
  • Ulf Johansson Ännu mera skitsnack bara…. Tyvärr….

Sen kom det ingen mer kommentar…. Jag har av ren vänskap valt att inte hänga ut vem personen är men jag är förvånad över hur förbannat blinda man kan bli….

Godnatt allihopa!

Annons

En reaktion till “Kommunalråd som ljuger

  1. Men det var ju inte svårt att gå in på din facebook och kolla vem det var å andra sidan…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s