Politik

Tiga är (s)ilver…. Tala är guld

Väldigt vad tyst det blev….

För egen del gick luften ur en aning efter utköpet av Magnus Haglund som troligen är den bästa kommunchef vi haft på länge. Ännu en tragisk händelse à la Ulla-Maj Andersson som hon får skriva in i sin CV.

Har vandrat runt en hel dag på skogsnolia idag och träffat minst 10 personer som undrar vad som egentligen händer i Nordmaling. Man skrattar och gör sig rolig över Nordmaling och en hel massa över vårt rent töntiga kommunalråd. Det är verkligen inte kul att berätta vart man bor och verkar längre. Jag svarar alla att i det här fallet är all skit i tidningen sann och det är såhär illa.

Men inte är det här Ulla-Maj Anderssons fel väl? Nej, det stackars försvarslösa kommunalrådet är självklart utnyttjad och vågar inte gå emot partigruppen. Det är alltså partigruppen som fattar alla beslut och hon bara sitter där och vågar inte säga emot…. Jag tycker att detta är en parodi av stora mått….

Va tyst det blev…. Nejdå, detta är en medveten tystnad för att allt bara ska få självdö. Och självdör det gör det… På alla plan!

Så snälla ni, trampa inte på kommunalrådet, tänk på att det dom andra fyra eller fem som bestämmer allt och stackars kommunalrådet är oskyldig!

Annons

En reaktion till “Tiga är (s)ilver…. Tala är guld

  1. Ulla-Maj Andersson har som en pamp tillsammans med hennes ryggkliare förstört en kommun. Fabriksarbetare påstår hon att hon är. Rundvik med fabrik känner henne.Osynlig har hon varit på fabriksgolvet. Socialist är Ulla-Maj, vilket hyckleri, lägger ner skolor utan att tänka långsiktigt. Ulla-Maj, snart med god pension med gubben, njut i stugan. Du blir för evigt ihågkommen som den som raserade Nordmaling, en kommun som skulle kunna vara i topp, Ö-vik industri – Umeå med Universitet. Psykopati och Inkompetens är vad du levererat., hyckleri.Familjer flyttar härifrån, inga flyttar hit. Tur att det bara är gamla pensionärer kvar som röstar rött.Du tar ingen debatt, uttalar dig inte. Skäms kvinna skäms!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s