Fritid · Jobb · Politik

(S)ommaruppehåll i Diktaturen Nordmaling

Jahapp, då var den sköna sommaren inne i sin andra fas, det vill säga den fas när det är dax att varva igång efter semester och ledighet. Jag har tagit samma ledighet från bloggandet men så mycket ledigt blir det inte då man har hus som ska ses om och underhållas. Denna sommar har vi målat en väldig massa vitt. Vi skulle egentligen behöva måla rött också men den färgen fick jag nog av under våren och försommaren…

Nu är hösten snart här och då ska det bli spännande att se vad som kommer att ske inom kommunpolitiken i Nordmaling. Jag har förstås förhoppningar men jag har lärt mig att inte hoppas för mycket. Jag tror att de S:are som låg bakom vårens rabalder nu hoppas att folk ska ha glömt allt och man kan rulla vidare på den väg man slagit in på. Sen förvånar det mig inte om man kommer med en kampanj för att ”återta” oss väljarna och få oss att tro att allt som hände under våren var väldigt rätt och riktigt. Jag ser fram emot detta, man kanske till och med kommer att få svar på sina frågor….

Jag tror att det kommer att bli en spännande höst för kommunen, jag kommer att följa den med spänning!

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s