Politik

Lojalitet

Grattis Dan Vähä till ett välbetalt arbete. Även om du inte jobbar så länge lär du ha en bra skattebetald lön länge efter detta men nog om det. Du har ju erfarenhet av att jobba i kommunen så du vet säkert vad du ger dig in på. Jag har hört en del om din tidigare anställning i kommunen, varför slutade du?

Jag träffade för övrigt kommunalrådets trevliga man utanför Statoil i veckan och han upplyste mig om att jag tydligen, enligt rykte, varit sjuk. Alltid väldigt roligt med lojalitet! Var stolt! Att min ändtarm skulle ha växt ut ur min mun är tyvärr inte sant även om du hört detta. Sanningen är den att den sitter där den ska.

Så lågt kan lojaliteten gå i Nordmaling tyvärr.

Som jag tidigare skrivit har precis allt bara dött av och glömts bort av de övergrepp som Socialdemokraterna tillsammans med två vildar från Vänsterpartiet genomfört före semestern. Men det var väl så ni ville ha det va?

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s