Fritid

Födelsedag igen!

Näst sista dagen på året och då blev jag firad igen av bästaste familjen Jonsson! Fick en väldigt fin och välbehövlig present av dem, resultatet kommer att synas redan imorgon… Tack kära vänner! Sen efter kaffe och tårta körde L & A en oförglömlig rap-låt. Kvällens höjdare blev det helt klart! Vi måste ses oftare tycker jag!

Har även hunnit ner en runda på kontoret och fått mig en pratstund med herr Hammar som passade på att smygjobba lite ikväll han oxå! En tur till balkfabriken med några kablar som fattades, Statoil och sen isäng.

Imorgon är det sista arbetsdagen det här året så det är väl lika bra att sova en stund!

Natti!

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s