Fritid · Jobb

Det är mycket nu…

Kanske dax för en uppdatering av det lite mera personliga planet efter att ha häcklat dessa sossar i Nordmaling till leda….

Det har hänt en hel del egentligen sedan i sommar. Efter min största kund Masonite AB:s konkurs i april hade jag såklart en del tid över. Jag tvingades att säga upp Tomas som jobbade hos mig och hela situationen såg ganska kritisk (läs panik) ut men som det ofta brukar göra så löser det sig.

I början på juni fick jag ett samtal från Dialect i Umeå och dom behövde min hjälp omedelbart pga. en anställd som skulle sluta direkt efter semestern. Jag fick rycka in som inhyrd under sommaren och blev anställd hos Dialect på 60% från den 1.a september.

Nu har det gått fyra månader och jag jobbar fortfarande 60% som anställd och 40% som egen företagare vilket fungerar utmärkt. Största enskilda skillnaden för mig är att jag nu 4 månader fått lön . . . tänk att nån sätter in pengar på ens konto när man får jobba med det som man älskar mest. Surrealistiskt men underbart! Sedan har jag fått 19 jobbarkommpisar vilket gör det hela ännu mera kul.

Jag jobbar alltså i ett teknikerteam med fyra andra mycket kompetenta kollegor och jobben är allt från trasiga datorer, installationer av hela servermiljöer till telefonväxlar och alla system kring detta. Sedan har jag också blivit utsedd till IT-ansvarig för Dialect i Umeå och i Övik vilket innebär att jag har en hel del internt arbete att stå i också.

”Vi levererar it- och telekommunikation och hittar alltid lösningar så att du kan arbeta bäst där du är” står det på hemsidan och det stämmer verkligen.

Ja, det var lite av det som händer i mitt liv just nu!

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s