Politik

Där man hyvlar, där faller det spån!

Jag tycker att detta är jätteroligt, detta är första gången jag får två inlägg samtidigt! Tack ”Staffan” eller vem du nu är!

vkigenJag har egentligen tänkt strunta i att svara eftersom personen ”Staffan” väljer att vara anonym så att jag inte kan kontakta honom men å andra sidan så förtjänar väl alla svar på de frågor man ställer, jag är inte en ”offentlig person” men väljer ändå att svara denna Staffan…

Jag kontaktade faktiskt kommunstyrelsens ordförande innan jag publicera min blogg igår men hon valde att inte svara mig. Jag klipper in det jag skrev till henne nedan för kännedom:

umaSå med detta som facit anser jag att jag gett henne en chans att förklara ökningen på 34% och för mig anser jag detta utagerat. Visst kan det vara så att hon haft pension, aktieutdelningar eller annat men det verkar du ”Staffan” vara mera insatt i än vad jag är så du får gärna fortsätta att berätta om detta. Jag anser fortfarande att en ökning på 34% ändå är magstarkt när vi talar om att lägga ner skolor men det är min åsikt det.

Maila mig gärna ”Staffan”!

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s