Fritid · Jobb

Flyttlasset har gått!

Det var ett tag sedan jag skrev något här på bloggen nu så jag tänkte att det var dags för en liten uppdatering. Det har hänt en hel del den här hösten…

Älgjakten2013

Älgjakten blev mer än lyckad för mig i år. På bilden ovan ligger en 14 taggare som jag fick skjuta efter min farbror Göstas hund. Det hela gick mycket fort då det blev upptag precis nedanför mitt pass och efter ca 30 sekunder var älgen framme på vägen. Jag är rädd att jag inte kommer att få vara med nästa år då jag alltid har turen att få skjuta fina oxar… Resten av jaktveckan gick mycket bra och det är underbart att få ha denna vecka tillsammans med far och bror i stugan.

Öppenspis

I bilen på väg upp till jakten fick jag ett trevligt samtal också. Vi hade turen att få överta en lägenhet på Haga i Umeå efter en kompis som flyttat till annat boende så sedan mitten på september bor vi i Umeå. Huset i Nordmaling finns kvar och vi har för avsikt att ha det kvar och tillbringa tid där på helger och under vår sommar och höst. Det känns både lite vemodigt och ändå skönt att bli umebo. Framförallt så är det resorna och tiden det tar som fick oss att flytta.

På jobbet har vi haft fullt upp med många små och stora projekt och det känns roligt att fler och fler upptäcker fördelarna med att anlita Dialect Umeå som helhetsleverantör av IT, telefoni, molntjänster och fordonstjänster. Vi har en stor bredd på de tekniska lösningar vi jobbar med!

I helgen är vi hos svärföräldrarna i Hörnsjö och bara umgås. En sväng till Nordmaling och byte av rem i en torktumlare har dagen bjudit på i allafall. Nu ska vi börja förbereda middagen!

Trevligt helg!

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s