Fordon · Jobb

Uppdatering

Var ett tag sedan nu så jag tänkte bara skriva ett kort inlägg. Har egentligen inget nytt att rapportera förutom att våren har kommit sådär två månader tidigare än vanligt, det går lite el till uppvärmingen men jag lider lite med alla som köpt ny skoter för denna vintern…

På tal om nya saker: Jag har fått min nya tjänstebil: Passat Alltrack!
Passar Alltrack

På jobbet är det full fart och mycket att göra och vi har flera stora leveranser som ska göras under mars. I slutet på förra veckan hade vi ett fordonsevent som var riktigt välbesökt. På plats på Dialect fanns representanter från våra leverantörer samt våra kunder. Vi hade även besök av polisen som informerade om den nya lagen angående att prata i mobilen i bilen. Jag ska skriva mera om detta en annan dag!
Fordonsevent

Godnatt!

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s