Politik

Att ha mage…

God fortsättning alla läsare!

Ja, det har varit tyst en stund från mig men nu kan jag inte hålla mig längre. Efter att ha läst kommunstyrelsens ordförandes blogg 3/1 (Nä, jag tänker inte ens länka till eländet) så blir jag mycket bekymrad.

Denna så kallade folkvalda ledare har mage att ta ord som ”lokalt engagemang” i sin mun efter vad hon och hennes parti har gjort för kommunen de senaste åren får mig att vilja spy. Här finns inte ett uns av ens självironi, eller det kanske är så man ska läsa det? Att hon sedan meddelar att hon talat med en partikamrat som är så bränd som hon kan bli för att ta dessa diskussioner vidare gör det bara ännu dummare. Jag häpnar!

Förstå mig rätt, jag värnar om hela kommunen och alla byar men då detta kommer via dem som aktivt har bidragit med att nedrusta och lägga ner i våra byar ser jag inte detta som annat än illa valt valfläsk.

Skäms på er!

Annons

3 reaktioner till “Att ha mage…

  1. Ja, verklighetsfrämmande verkar den goda UMA vara, för att hon inte förstår hur bränd hennes kollega är, det visar verkligen på hur lite hon lever i samma verklighet som oss andra. Men det är för mig intet förvånande, för UMA har ju så många gånger gjort saker som skulle få en själv att gömma sig under en sten av att bara drömma om att behandla människor på så vis som hon gör. Tyvärr verkar det ju fungera för henne… å hon verkar ju få sin discipel att gå i sina fotspår.. å kanske kan det funka för henne med… Sen måste jag få tillstå att jag är förvånad att UMA godkände nedläggandet av Rundvik skola, hennes ”lokala engagemang” brukar ju handla om Rundvik å inget annat, fast det kanske är annorlunda nu när hon flyttat till centralorten ;-). Kan hon så ska alla andra?!?

      1. Ja, det e något som alltid förvånat mig… att ingen anmält hot från henne?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s