Fritid · Jobb · Växel

Annorlunda söndagskväll i Norrbotten

bildLite lätt uttråkad efter 3,5 timme i bilen sitter jag nu på Hotell Valhall i Kalix och laddar upp inför en ny arbetsvecka. Ännu en kund ska få sin nya telefonväxel Dialect Unified och jag ska hjälpa dem igång och utbilda personalen i morgon. Utbildning på förmiddagen och sedan driftsättning efter lunch och sen 3,5 h bil hem till Umeå igen. Blir full dag imorgon!

Helgen har varit helt underbar, vi har varit i Levar och äntligen fått se vårt nyrenoverade badrum som blev klart i veckan. Vi hade en hel del städning att ta itu med fast ändå inte så mycket som vi hade förväntat oss med tanke på hur mycket som gjort ändå. Stor eloge till Stens Golv! Badrummet blev precis som vi hade tänkt oss och vi är helnöjda. Kommer kanske lite bilder senare!

Nu blir det premiären av mästarnas mästare!

Ha en bra söndag alla!

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s