Jobb

Office 365 Cert klart!

Det är kul när man får möjligheten att lära sig nya saker. Jag har suttit i skolbänken under två dagar på AddSkills i Stockholm och utbildat mig på Office 365 tillsammans med kollegor från hela landet. Utbildningen var komprimerad men det gick ändå bra att hänga med tycker jag.

Office 365 är en mycket bra lösning för i första hand e-post för företag och har en bra prissättning. Man får mycket för pengarna och en stabil och pålitlig tjänst som innefattar alla funktioner som annars bara finns om du har en egen server. Jag har jobbat en hel del med tjänsterna tidigare men det känns skönt att få ett kvitto på att man kan detta!

Det var såklart en hel del nyheter också. Jag har inte tidigare jobbat med Windows Power Shell och Windows Azure så det blir det att plugga vidare på.

Just nu sitter jag och kollegan Robin på Bromma och väntar på flyget hem och firar med en kall trots att det bara är torsdag. Men visst får man fira då man klarat provet?

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s