Fritid · Jobb · Politik

Uppdatering en vanlig tisdag

Ser att det var ett tag sen jag skrev så jag tänkte att det var dags igen. Det händer massor varenda dag men det kanske inte är så roligt att läsa och se bilder på nätverk och stativ med utrustning vilket det har varit gott om under den här hösten. Vi har massor med jobb på firman och det kommer att vara gasen i botten hela vägen fram till jul, bara att kämpa på!

I Nordmaling så känns det som att saker och ting börjar komma på plats med allianspartierna som motor för utvecklingen och med nya kommunalrådet Madelaine Jakobsson (c) i förarsätet. Det känns tryggt! Jag skapade i ett tidigare inlägg inför valet en egen lite omröstning på bloggen och det är intressant att jämföra med slutresultatet…

Följ förresten Madelaines blogg på adressen: http://blogg.vk.se/madelainejakobsson/

Ha en bra kväll!

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s