Jobb

Norrbottensvecka

IMG_6156Veckan startade redan på söndagen med lastning och resa upp till Luleå för att vara på plats direkt på måndagsmorgonen. Vi har ett stort projekt med att bygga helt nytt trådlöst nätverk på Bygma Bygghandels alla anläggningar från Sundsvall och norrut. Vi bygger inomhus och utomhustäckning med accesspunkter från Motorola som vi i många fall monterar i värmeskåp för att klara vårt kalla klimat.

Jag och kollegan har redan byggt detta system på tre platser innan denna veckan som innefattar två filialer i Luleå och en i Piteå så vi har fått en del rutin.

Vi anlitar lokala elfirmor och försöker att få tag på de firmor som kunden själv anlitar lokalt på anläggningarna och det har visat sig vara lyckosamt då dessa elektriker kan anläggningen utan och innan och det underlättar mycket.

Anläggningarna är olika i storlek och utbud men den vi har jobbat med mest tid är Bygma Luleå som har en golvyta på nära 8000 kvadratmeter. Våra dragningsvägar är till större delen under tak och all kabel ska förläggas i rör så det tar sin tid att dra kabel men det blir snyggt!

Nu är det dags för frukost och utcheckning från Piteå Stadshotell och göra klart det sista här innan hemresa. Det blev en full vecka så det ska bli skönt att komma hem!

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s