Politik

Vatten på en gås

– Det är som att slå vatten på en gås är ett uttryck som passar mycket bra det senaste dagarna här i kommunen med ett undermåligt styre alltså Nordmaling.
För er som sitter majoritet vill jag förklara så att ni förstår begreppet men jag inser samtidigt att ingen av er kommer att läsa detta då ni hittills har undvikit all typ av offentlighet.

Vi har ett mycket allvarligt läge i kommunen rörande byskolorna som ni har bestämt er att lägga ner utan bättre underlag än vad som finns idag. Föräldrar i alla byar engagerar sig på det sätt som är möjligt samt via sociala media och demonstration är planerad till söndag 9/6 här i centralorten. Det finns, som jag ser det, ett starkt motstånd till hur all detta har hanterats av er men trots allt som händer i media kommenterar ni ingenting. Inte en rad eller inlägg från någon av er som sitter med makten i er hand och det anser jag beklagligt därav titeln på mitt inlägg.

Tror ni verkligen att ni bara kan köra över folk på det här sättet. Att ni avser att göra det är tydligt men jag tycker att det är svagt att ni inte ens bemödar er med att svara på de frågor som ställs till er. Vi har en kommunstyrelsens ordförande som bloggar ofta och gärna men sista tiden handlar allt en massa dravel om planteringar och sådant. Borde inte KS Ordf lägga mera tid på att beskriva och förklara beslut i sin blogg istället för en massa annat dravel?

Att slå vatten på en gås innebär i sammanhanget samma sak som ni gör just nu. Många vill verkligen ha svar på varför ni har så bråttom att lägga ner. Men det rinner bara av er…

 

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s