Politik

Dödstystnad för byskolorna råder…

Ännu en dag har passerat utan ett enda inspel från S + V som bestämt att stänga byskolorna i Nordmalings kommun. Det är många med mig som verkligen undrar var debatten tog vägen i detta. Demokrati brukar väl innebära att man debatterar saker men tydligen i detta fallet.

Jag är djupt besviken på kommunstyrelsens ordförande och BU nämndens ordförande som inte ens bemödar sig att kommentera det massiva storm av missnöje som kommer från innevånarna i kommunen. Det är en skam att ni inte ens vågar stå öppet för vad ni tänker göra. Skäms är vad ni ska göra!

Jag fortsätter att uppmana er alla som anser att detta är fel att fortsätta kontakta de beslutande i S + V med alla tillbuds stående medel då det är det enda sättet. Få de att rösta emot partiets linje och rädda byskolorna!

Annons

En reaktion till “Dödstystnad för byskolorna råder…

  1. Vi får inte glömma att vi har några ledamöter på den borgerliga sidan, som inte heller har förstått allvaret med byskolenedläggningar. Om de begärde att få se riktiga uträkningar för besparingar och fördyringar om man lägger ner byskolorna, så borde de ändra åsikt och verka för andra besparingar.Synd också att inte (V) har sina riktiga ledamöter med i kommunfullmäktige. (V) vill inte lägga ner byskolorna – bara de två avhopparna.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s